Sajtóközlemény

Rugalmas foglalkoztatás a GREGA Kft.-ben

Rugalmas foglalkoztatás a GREGA Kft.-ben

2018.02.28.

A Grega Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.2018.02.28. napján befejezte, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül meghirdetett GINOP-5.3.2-16kódszámú felhíváson nyertes pályázat megvalósítását. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg. A Társaság14, 64millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyerta rugalmas foglalkoztatás fejlesztésre.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg,kezdése 2017.03.01, intenzitása 100%.

A projekt keretében a munkavállalók rugalmas foglalkoztatása, távmunka és a családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetésével valósult meg. A könyvelő, szállító, marketing szakemberek feladataikat távmunka keretében, kötetlen munkarendben is elláthatták. A ruházati gépkezelők és szalagvezetők a munkaidő kezdetét és befejezését érintő rugalmasság, a munkaszervezésüket tette könnyebbé.  A raktárhelyiség területének átalakítása járult hozzá a gyerekbarát munkahely megvalósításához.  A projekt megvalósítási időszakában a tervezett képzések is megtartásra kerültek, úgymint  kommunikáció és konfliktuskezelés, konstruktív együttműködés, valamint hatékonyság növelés. Az IT tanácsadás elsősorban a távmunkában és kötetlen munkarendben dolgozók számár nyújtott segítséget, amihez a szükséges eszközök beszerzése is megvalósult.

A projekt által nyújtott támogatás hozzájárult vállalkozásunk rugalmas foglalkoztatásának fejlesztéséhez,a modernizációs folyamatokhoz és a fenntartható fejlődéshez.

További információ kérhető:

név: Danyi Sándor

telefon:+36 20 621 9717

e-mail: gregavarroda@gmail.com