Rólunk

Az amerikai Eastman Chemical Company által gyártott LLumar autó- és épületfóliák a legmegfelelőbb megoldást kínálják az összes üveggel és karosszéria védelemmel kapcsolatos problémára. LLumar fóliák alkalmazásával hatékony választ adhatunk mind a hő-, fény- és UV-védelmi igényekre, mind személy- és vagyonvédelmi elvárásokra. A piacon található legmagasabb fóliaminőséget a gyártásuk során alkalmazott szigorú előírások, képzett, tapasztalt szakemberek és a folyamatos kutatómunka is biztosítják. A gyártás során olyan termék előállítása folyik, mely alkotóelemeinek, rétegszerkezetének köszönhetően alkalmas meglévő üvegek energetikai, ergonómiai és biztonságtechnikai problémáinak megoldására.

 
Videó lejátszása

A LLumar fóliák már több mint 20 éve Magyarországon is megtalálhatóak. Az Eastman délkelet-európai képviseletének székhelye Budapesten található, a régióban itt végzik a LLumar márkanévvel kapcsolatos marketingtevékenységeket, szervizmunkákat, képzéseket, valamint a kivitelezői hálózat anyagellátását. Minőségének, megbízhatóságának és kedvező árainak köszönhetően a LLumar fólia messze piacvezető a térségben is, ismertsége és elismertsége folyamatosan növekszik.

GREGA Kft.

A GREGA Kft. Sárospatokon és környékén vállalja autók és épületek fóliázását LLumar fóliával. A Cégünk által használt fóliák hatékony védelmet biztosítanak a hő és UV sugárzás ellen.

A Cégünk által forgalmazott LLumar fóliák arra lettek kifejlesztve, hogy esztétikusabbá varázsolják autónk kinézetét, valamint védelmet nyújtanak a nap melege és a vakítása ellen, továbbá alkalmazásukkal csökkenthetjük a baleset vagy betörés esélyét.

A általunk forgalmazott LLumar síküveg fóliák a már beépített üvegre vagy ablakra is felszerelhetőek, ezzel egyszerű és gazdaságos megoldást biztosítva a hagyományos üveg problémáira. A nap ellen védő tükröző fóliák kiszűrik a nap káros hőhatását és vakító sugarait, beengedik azonban a fényt és a világosságot.

A fóliaipar legmegbízhatóbb és legátfogóbb garancia feltételeivel rendelkezünk. Anyagaink minden lehetséges és szükséges nemzetközi minősítéssel rendelkeznek, a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ)

SZOLGÁLTATÁSAINK

Autófóliázás

Sötétítés, hővédelem, UV védelem, karosszériavédelem LLumar autófóliával.

Épület üveg fóliázás

Hővédelem, UV védelem, betörésvédelem LLumar üvegfóliával.

Női felsőruházat gyártás​

Könnyű ruházattól egészen a téli ruházatig, magas minőségben, modern gépparkkal​.

GREGA Kft.

Grega Zoltán – Fóliázás
3950 Sárospatak, Vörösmarty u. 6/a.