AUTÓFÓLIÁZÁS

Autóüveg fóliázás

Az általunk használt LLumar fóliák arra lettek kifejlesztve, hogy esztétikusabbá varázsolják autónk kinézetét, valamint védelmet nyújtanak a nap melege és a vakítása ellen, továbbá alkalmazásukkal csökkenthetjük a baleset vagy betörés esélyét.

A napsütésben való autóvezetés fáradtságot, a szem megterhelését valamint a koncentráció csökkenését eredményezi. A LLumar fóliák kiszűrik a nap melegét és a vakítást, de beengedik a világosságot, ezáltal egy tisztább, komfortosabb kilátást eredményeznek.

A LLumar autófóliák alkalmazásával az autó belső tere hűvösebbé és komfortosabbá válik, ennek megfelelően a légkondicionálót is kevesebbet kell üzemeltetni.

Speciális alkotórészeinek köszönhetően a fólia akár 99,9 százalékban kiszűri a nap káros UV sugarait az autó belsejének megőrzése és a bőr UV által okozott megbetegedések elkerülése érdekében, melyeknek legnagyobb veszéllyel a hat hónaposnál kisebb gyermekek vannak kitéve.

Karosszéria
védelem

Az általunk használt LLumar kavicsfóliák az ipar optikailag legtisztább fóliái. A kavicsfólia láthatatlan védelmet nyújt az autója fényezésének. Használatával a nagy sebességnél autónak ütköző apró tárgyak, mint kavicsok, bogarak vagy a téli homok és só többé nem károsítják a fényezést. Így most az LLumar kavicsfólia segítségével megőrizheti autója új, hibátlan megjelenését.

Láthatatlan

Öngyógyuló

Víztaszító

Gyártói garancia

DESIGN FÓLIÁK

A design fóliázás célja elsősorban a kiállítási autók és a bemutatókon megjelenő gépkocsik díszítése. A design egyedi igények szerint alakítható.

Hívjon most!

Épület üveg fóliázás

Az épületfóliák alkalmazásának számos területe van, összességében elmondható, hogy a beépített üvegek állapotjavítására, tulajdonságainak feltuningolására legköltséghatékonyabb megoldás a LLumar épületfólia választéka.

GREGA Kft.

Grega Zoltán – Fóliázás 3950 Sárospatak, Vörösmarty u. 6/a.