Llumar Épület és autó fóliák

10 indok, hogy miért válasszák a LLumar fóliákat:

A CPFilms (a LLumar fóliák gyártója) a világon egyedül rendelkezik olyan előállító üzemmel, mely házon belül tartalmazza a fólia gyártásához szükséges összes fázist, ezáltal biztosítva a legmagasabb színtű minőségellenőrzést és a leggyorsabb rendelkezésre állást.

A CPFilms rendelkezik a világ legnagyobb gyártó üzemével (USA) több mint 70.000 négyzetméternyi területen, mely legnagyobb része teljesen hermetikus „clean-room” körülmények között üzemel, ISO 9001 minősített.

Az egyetlen fólia előállító cég, mely az USA-ban lévő üzemein kívül Európában is üzemeltet kutató, fejlesztő és gyártó részlegeket. Tudását, anyagi lehetőségét egyetlen termékcsoport fejlesztésére összpontosítva mindig a legkiválóbbat alkotja az európai régió igényeit is figyelembe véve.

Az egyetlen előállító, akinek mind a síküveg, mind az autóüveg fólia termékeiben ultraviola elnyelő réteg található, szemben azokkal a termékekkel, melyeknek csak a ragasztó rétegükben van UV elnyelő.

Karcálló réteggel ellátott külső és belső fóliáink független tesztek által igazoltan ellenállóbbak a sérülésekkel szemben, mint bármely más gyártó termékei.

A CDF ragasztóval ellátott fóliák 20 évnyi folyamatos használata alatt nem történt meghibásodás.

A legszélesebb típus és méret választék. Közép-Kelet Európa területén az ipar legnagyobb fólia raktárkészlete, mely Budapesten található, biztosítja a zavartalan ellátást.

A fóliaipar legmegbízhatóbb és legátfogóbb garancia feltételei. Anyagaink minden lehetséges és szükséges nemzetközi minősítéssel rendelkeznek, a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ)

A CPFilms rendelkezik a legkomolyabb technikai háttérrel és felhasználási szaktanácsadással. Technikai ismertetők, internetes szakmai oldal, gyakorlati oktatások, tréning szemináriumok biztosítják a forgalmazók és kivitelezők legmagasabb színtű elméleti és szakmai hátterét.

A Budapesten lévő délkelet-európai központ, eladói és marketing csapata 1992 óta, kimagasló szakmai ismerettel és gyakorlattal, piacvezetőként áll rendelkezésre minden érdeklődő részére.

Minden jog fenntartva! / All rights reserved! - © 2008 Grega Kft, Sárospatak.
Oldalterv: PWSDesign