Llumar Épület és autó fóliák

ÁRNYÉKOLÓ FÓLIÁK A GREGA KFT. KÍNÁLATÁBAN

A Grega Kft. által használt CONVISTA a technika és design tökéletes kombinációja, amely a nagy üvegfelületek összes hátrányát kiküszöböli. Biztosítja a fényvédelmet, betekintésvédelmet, a hővédelmet, UV-védelmet és a hőszigetelést. Ha kint tűz a nap, a CONVISTA gondoskodik a kellemes légkörről otthonaikban és munkahelyeiken. A CONVISTA új mércét állít a napfény elleni védelemben. A rolóanyaga polietilén fólia, mely a Courtaulds Performance Films (CPFilms) terméke. A felületén lévő fémréteg által a CV roló, illetve szalagfüggöny hatásos hővédelmet nyújt. Véd a napsugárzás melegítő hatásától, a választott anyagtól függően 60-80%-át, az összes energia 70-90%-át visszaveri.

A CV roló és szalagfüggöny, ennélfogva kiegyenlített szoba hőmérsékletet biztosít és lehetővé teszi a fűtés- és klimatizálási költségek egy részének megtakarítását. Előnyeit minden évszakban kihasználhatjuk. Nyáron a fóliák gondoskodnak a vakításvédelemről, és egy hűvös, de mégis világos belső teret, télen pedig plusz hőszigetelést biztosítanak. A roló és szalagfüggöny belsejében lévő speciális UV stabilizátorok elnyelik a napfényben található káros UV sugarak 99 %-át. Ennek következtében késleltetik a berendezési tárgyak idő előtti elöregedését, színük elhalványulását. A modern irodaszervezés és a munkahelyi számítógéphasználat növekvő jelentősége új követelményeket állít fel a napfény elleni védelemben. A számítógépes képernyők tükröződésének, a vakító fény zavaró és káros hatásainak kiküszöbölése egyre fontosabb feladat. A CONVISTA roló és szalagfüggöny a magas fokú hővédelem mellett optimális fényvédelmet biztosít és az anyag típusának megfelelően megvalósítja a munkahelyeken a megvilágításra vonatokozó követelményeket. (Euronorm 90/270 EWG, DIN 66234/7). Megszűri a fényt, biztosítja a helyiségen belüli egyenletes fényelosztást. Napfényes körülmények között is akadálytalan kitekintést tesz lehetővé.

A roló a nyílászárók belső felületére kerül felszerelésre (közvetlenül az üvegfelület mögé), ezáltal megnöveli a helyiség hasznos területét, mivel az ablaktól távol lévő munkahelyet teljes értékűvé teszi. A CV keretei ultrakönnyű alumíniumból készülnek, a RAL skála szerint színezhetőek. Helytakarékos rolótokjával feltűnés nélkül és harmonikusan illeszkedi a környezetbe. A szerelés gyors és problémamentes és minden ablakra lehetséges.

A CONVISTA roló- és szalagfüggönyrendszer évtizedek óta bevált technikája egyáltalán nem igényel karbantartást. Az anyag egy speciális felületi kezelés miatt érzéketlen a porosodásra és kisebb mechanikai sérülésekre. Szükség esetén problémamentesen tisztítható. A CV rolók egyszerűen kezelhetők, mechanikus (gyöngyláncmechanizmussal) és elektromos mozgatással (távirányítással vagy külső érzékelővel) egyaránt megrendelhetők.

Forrás: Llumar.hu

Minden jog fenntartva! / All rights reserved! - © 2008 Grega Kft, Sárospatak.
Oldalterv: PWSDesign