Llumar Épület és autó fóliák

DEKOR FÓLIÁK

A színes vagy mintázott dekorfóliákkal megváltoztathatunk bármilyen üvegfelületet.

Az általunk használt LLumar dekoratív fóliák rendkívül jól alkalmazhatóak irodahelységek átalakítására, éttermek látványosabbá tételére, egyedi üzlethelységek kialakítására, vagy hotel szobák kinézetének módosítására. A matt filmek nagymértékben átengedik a napfényt, de ugyanakkor meggátolják a belátást, így remek megoldást nyújtanak otthonunk vagy irodánk ablakainak átláthatatlanná tételéhez. A Grega Kft. által használt LLumar dekor fóliák hasonló hatást keltenek, mint a maratott üveg, annak költségének töredékéért. Dekor fóliáink kihangsúlyozzák a kreativitást és a flexibilitást.

A gyakorlott kivitelezők kézzel vagy akár plotter segítségével bármilyen mintát vagy logót ki tudnak vágni az anyagból, amely teljesen egyedi látványt nyújt az ablakok, ajtók vagy térelválasztók üvegfelületein.
Bár a maratott üveg mintái széles körben alkalmazhatóak és feltűnést keltenek, beszerelésük és fenntartásuk körülményes. A mart üveg módosítása majdnemhogy lehetetlen és a tisztítása is problémákat okozhat Ezzel szemben a Grega Kft. által használt LLumar dekorfóliák bármikor eltávolíthatóak, változtathatóak, míg kinézetre igen hasonlóak a mart üveghez.

Ez a rugalmasság jól kihasználható bérelt irodák vagy más üzleti helyiségek esetén, ahol a céges logo vagy arculat az idő teltével átalakítható.
A Grega Kft. által használt LLumar dekoratív fóliák különféle színekben és mintákkal állnak rendelkezésre úgy, mint például csíkos, sávos, négyzethálós, pöttyös vagy piros, sárga, zöld, kék, bronz vagy matt fekete, ezüst és bronz. Ezek kombinálásával gyakorlatilag bármilyen szín kihozható.

Forrás: Llumar.hu

Minden jog fenntartva! / All rights reserved! - © 2008 Grega Kft, Sárospatak.
Oldalterv: PWSDesign